sifaci / 8 Mayıs 2020

Evli Çiftlerin Huzurunu Kaçırmak İçin Yapılan Büyü

Büyü yöntemi çok eski zamanlardan bu yana kullanılmaktadır. Genellikle sevgilileri ayırmak için ve kişilerin sevdiklerine kavuşmak için kullandıkları büyü yöntemi ile evli çiftleri bile birbirinden ayırabilmeniz mümkündür.  Evli çiftlerin huzurunu kaçırmak için yapılan büyü ile istediğiniz kişinin evliliğini bitirebilirsiniz. Ayırma büyüleri genellikle kara büyülerden olduğu için bu tarz büyülerin yapımı oldukça zordur. Bu yüzden bu tarz büyüleri evde kendiniz yapmaya kalkmamalısınız. Mutlaka iyi bir medyuma giderek büyüyü yaptırmalısınız. Aksi taktirde büyünün olumsuz etkilerinin tümünü üzerinize çekebilirsiniz. Büyülerin yapımında medyumlar genellikle insanların davranışlarını etkilemek için üç harflileri kullanmaktadırlar. Bu yüzden büyüyü kendiniz yapmaya kalktığınızda üç harfliler size musallat olabilir.

Huzuru Kaçırmak İçin Yapılan Büyünün Etkileri Nelerdir

Evli çiftlerin huzurunu kaçırmak için yapılan büyüde iki tarafta büyüden etkilenmektedir. Çiftlerin davranışlarında belirgin bir şekilde değişiklik gerçekleşir. Normal hayatlarına devam edemeyecek hale gelirler. Artık çiftler sürekli olarak birbiri ile kavga etmeye başlayacaktır ve birbirlerinden kısa sürede soğuyacaklardır. Kısa sürede çiftin evliliğinde huzur kalmayacaktır. Bu yüzden çift kısa sürede boşanma kararı alacaktır. Evli çiftlerin huzurunu kaçırmak için yapılan büyü de çiftler kısa sürede ayrılacaklardır. Artık büyü yüzünden çift özgür iradesiyle hareket edemez duruma gelir ve sürekli olarak üç harflilerin verdiği vesveselere göre hareket etmeye başlarlar. Büyü tesiri sürdüğü sürece çiftin bu davranış bozuklukları da devam edecektir.

Evli Çiftlerin Huzurunu Kaçırmak İçin Yapılan Büyünün Tesir Süresi Ne Kadardır

Evli çiftlerin huzurunu kaçırmak için yapılan büyünün de bir tesir süresi vardır. Büyü yapıldıktan yaklaşık birkaç içerisinde tesiri geçmeye başlayacaktır. Büyünün tesiri geçmeye başladığında çiftler de artık eski davranışlarına geri döneceklerdir. Büyünün etkisi tamamen geçtiğinde çift huzurlu ve mutlu bir hayat sürmeye devam edeceklerdir ve olanları da unutacaklardır. Bu yüzden evli çiftlerin huzurunu kaçırmak için yapılan büyü tesiri geçmeden mutlaka tekrar yeniletilmesi gerekmektedir. Bu şekilde büyünün devamlılığını sağlayabilirsiniz ve çiftlerin evinde huzur kalmayacaktır. Huzuru kalmayan çift kısa süre de ayrılma kararı alacaktır. Yine de büyü yapmak dinimizde çok büyük günahtır. Bu yüzden büyü yapmayı tercih etmemelisiniz.

Domuz Yağı Büyüsü Yaptırmak Günah mıdır?

Domuz yağı büyüsü ile amacınıza ulaşabilirsiniz fakat bizim dinimiz kesinlikle büyü yöntemini insanlara yasaklamıştır. İnsan oğlu hiçbir şekilde büyü yöntemini kullanmayı tercih etmemelidir. Aksi taktirde bu kez büyü yöntemini kullandığınız da en büyük günahlardan birini işlemiş olursunuz. Bu yüzden büyüden uzak durmalısınız. Büyü yöntemini kullanmak yerine kendi mutluluğunuz ile ilgilenmeli çiftlerin de mutluluğu ile uğraşmamalısınız. Evli çiftleri ayırmak için büyü yöntemini kullandığınız da en büyük günahlardan birini işlediğiniz için cehennem ile cezalandırılırsınız. Bu yüzden büyü yöntemini kullanmaktan uzak durmalısınız. Biz büyü yöntemini kullanarak hayatımızı şekillendirmiyoruz, amacımıza bu şekilde ulaşmıyoruz. Siz de büyü yöntemini kullanmaktan uzak durmalısınız. Bu yöntemi kullanmak yerine kendi mutluluğunuz ile ilgilenmelisiniz. Domuz yağı büyüsü ile mutlu bir evliliğin bitmesine sebep olduğunuz için de en büyük günahlardan birine girersiniz. Bu yüzden hiçbir şekilde büyü yöntemini kullanmamalısınız. Büyü yöntemini kullanan kişiler Allah’ın yazdığı kaderi değiştirmeye çalışan kişiler bu yüzden de en büyük günahlardan birini işlemiş olursunuz. Bu yüzden de büyü yöntemini kullanmamalısınız. Büyü yerine amacınıza doğal yollar ile ulaşmaya çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Büyü sadece büyü yapılan kişileri de etkilemez. Belli bir süre sonra büyü sizi de olumsuz yönde etkilemeye başlayacaktır. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız. Büyü yöntemini kullandığınız da bir zaman sonra büyünün olumsuz etkileri sizi de sarmaya başlar. Bu yüzden büyü etkileri yüzünden siz de artık tamamen farklı şekilde davranmaya başlarsınız. Bu yüzden de bu büyü yöntemini kullanmaktan uzak durmalısınız.

FILED UNDER : Büyüler

One Comment

  • müge says

    benim abim yanlış bi kadınla evlenmiş çıktı geldi karşımıza bununla evlendim diyerek kadını daha önceden tanıdıgım için abime bişeyler diyemedim çok zorumuza gitti abimi kandırıp evlenmesi anneme durumu anlattım kadının ne derece yanlış oldugunu soyleyemedik üzülmesinden korktugumuz için bizde bunları ayırmaya karar verdik aralarını bozulması için burak hoca ya ayırma ve soğutma vefki yaptırdık büyü değil ancak bu çok şükür tuttu ve ayrıldılar sonrasında da durumu acıkladık abime bunun arkasından iş çevirmek için yapmış olmadık sonucta nasıl bi kadından kurtuldugunu gösterdık ve bize teşekkür bile etti bazen insan gözünün önündekini göremiyor aklı basından gidiyor. Burak hocamıza buradan selamlar olsun çok çok sağolsun ellerine sağlık ihtiyacınız varsa 0553 371 89 94

Submit a Comment

Must be required * marked fields.

:*
:*