sifaci / 23 Mayıs 2020

Yüzde Yüz Etkili Geri Döndürme Büyüsü

Geri Döndürme Büyüsü

Günümüzde insanlar çeşitli sorunlar ile mücadele etmesi aslında doğal bir durum olurken, aşk konusu gündeme geldiğinde ise bu sorunlar aslında normalden daha büyük görülmektedir. Bu durum aslında duygusal olarak etkilendiğiniz için gerçekleşmekte olup, duyguların ön plana çıkması mantığın devre dışı kalmasını sağlamaktadır. Aşk insanlara mantığın yitirmesini sağlarken, yapmam dediğiniz şeyleri yaparken bulabilirsiniz. Özellikle terk edilme durumunda elinizden geleni yapsanız da geri döndürme durumu oldukça zordur. Bu durumda ise geri döndürme büyüsü devreye girmekte olup, oldukça sık araştırılan ve yapılan büyülerden birisi olarak görülmektedir. Geri getirme büyüleri aşk büyüleri arasında yer alırken, sevgilisi tarafından ya da eşi tarafından terk edilen kişiler tarafından geri döndürmek amacı ile yapılmakta ve tercih edilmektedir.

Geri Getirme Büyülerinin Amacı

Geri getirme büyüleri terk eden sevgili, eş gibi kişilerin pişman olması ve bu şekilde sizlere geri dönmesi amacı ile yapılmaktadır. Bunun için eğer ki eşiniz ya da sevgiliniz tarafından terk edilmişseniz geri getirme büyüsünden yararlanmanız mümkün bir durumdur. Geri getirme büyüleri aynı zaman da yapılan kişinin size bağlanmasını, kör kütük aşık olmasını da sağlamaktadır. Geri getirme büyüleri sayesinde hem geri dönme işlemi sağlanırken, hem de gözünün sizden başka kimseyi görmemesi sağlanacaktır. Bu büyü oldukça etkili olup, farklı şekillerde yapılışları bulunmaktadır. Yapılışları ise amaca göre değişkenlik göstermektedir.

Geri Getirme Büyüsü Tehlikeli mi?

Geri getirme büyüleri aslında normalde tehlikesi olmadığı konusunda birçok kişi söylemde bulunsa da mevcut olan tehlikesi vardır. Bunun nedeni ise aslında bu büyünün oldukça tesirli ve etkili olmasından kaynaklanmaktadır. Aynı zaman da yapılan kişinin etkilenmesinden dolayı çevresinde ki kişileri de tehlikeye sokabilir.

Geri getirme büyüsü tehlikesi tabi ki etkisine göre daha azdır. Fakat şunu da belirtmek gerekirse Allah tarafından büyüler kesinlikle uygun görülmemiş olup, büyük bir günah işlediğine dair birçok bilgi vardır. Geri getirme büyülerinin bir tehlikesi de büyüler kişileri bunalıma soktuğu bilinmekte olup, bunun için de intihar vakalarının olduğu gözlemlenmektedir.

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Büyüsü

Eski Sevgiliyi Pişman Etme Yöntemleri İntikam duygusu taşıyor ve eski sevgilinizi pişman ettrmeyi arzuluyorsanız bunun basit yolları var diyebiliriz. Böylelikle eski sevgilinizin yeniden sizinle barışmak için can attığını görmüş olacaksınız. Deliler gibi pişman olması, ah ne yaptım ben demesi tamamen sizin elinizde olacak. Eski sevgilinizin sizi terk etmesi, çok fazla ağrınıza gitmiş olur. Gururunuzu incitebilir. Böyle anlarda pişman etmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu başkalarının kollarında olarak yapamazsınız. Bu gibi etkiler ters tepki yapabilir. Hatta eski sevgiliniz iyi ki de bu kişiden ayrılmışım diyebilir. Bu aşamada sizin en iyi kurtarıcınızdan biri olarak eski sevgiliyi pişman etme duası olacaktır. Çaresiz kaldığınız andan itibaren en önemli kurtarıcılarından biri olarakta pişman ettirmeye yardımcı olacak dualar olacaktır. Eski sevgilinizin naptım ben diyerek pişmanlık duymasını sağlarsınız.

Allah’a daha fazla yaklaşarak eski sevgilinizin size geri gelmesini sağlarsınız. Eski sevgilinizin pişman olması demek, size yeniden geri dönmesi demektir. Günlerce belki üzülüp ağlayabilirsiniz. Fakat, artık üzüldüğünüz zamanlarda geri kalmış olacaktır. Duaya başvurmadan eski sevgilinin size geri gelmesi daha zor olur. Belki gelebilir. Fakat bu daha uzun bir süreyi alabilir. Uzun zaman gelmesini beklemek sizin için doğal olarak bir işkence haline dönüşebilir. Bu yüzden eski sevgiliyi pişman ettiren dualar ile sizlerde sevgilinizi pişman ettirme şansına sahip olursunuz. Eski sevgilinizi sizden ayrıldığına pişman etmeniz sizin elinizde olacaktır.

One Comment

  • nimet kalcı says

    selam dostlarım ben 20 yıllık evli bi bayanım 3 çocuğum var çocuklarımın babası yoldan şaştı kendine başka bi dost edindi benim çok zoruma gitti eve gelmemeye başladı burak hocaya hamaylı yaptırdım şuan işlemin 20. günündeyiz bekliyorz bakalım inş. tutacak

Submit a Comment

Must be required * marked fields.

:*
:*