sifaci / 3 Haziran 2020

Ayrılan Kişilerin Yeniden Birleşmesi İçin Etkili Büyü

Birleştirme Büyüsü

Ayrılan kişi denilince akla ilk olarak evli olan kişilerin boşanması akla gelmemelidir. Ayrılan kişilerin yeniden birleşmesi için büyü adı altında sevgililerin, nişanlıların, sözlülerin, eşlerin, çiftlerin, dost hayatı yaşayanların vs. bu büyü ile tümünün arasına giren herhangi bir sorun nedeniyle ayrılmaları için etkili bir büyü olabileceği çeşitli medyum sitelerinde karşımıza gelmektedir. Bu yazımızda ayrılan kişileri birleştiren büyü nasıl yapılır, ne zaman etkisini gösterir, zararları var mıdır ve nasıl bozulur gibi sorulara internet sitelerini kaynak bilgi olarak kullanarak tek çatı altında sizlere bildirmek için gerekli olan araştırmaları yaptık ve sizlere sunuyoruz.  Bu nedenle bizim büyü yapmadığımızın altını çizmek isteriz. Ancak yazımızın en başından belli etmek isteriz ki ayrılan kişilerin yeniden birleşmesi için bağlama vefki oldukça etkili bir çalışmadır ve bağlama vefki çalışmamız bulunmaktadır. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıldığım Kocamla Yeniden Birleşme Büyüsü

Bir dönem evli kaldığınız kocanızla istenmeyen nedenlerden dolayı ayrıldıysanız ve bu ayrılığın sizin için olumsuz bir konu olmasından dolayı kendinizi rahatsız hissetmeniz durumunda ayrıldığım kocamla yeniden birleşme büyüsü işe yarar mı diye arayış içerisindeyseniz bu konu hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Büyüler havas ilmi çalışmasıdır. Yani kimde nasıl etki edeceği, kimde ne zaman tutacağı ya da tutup tutmayacağı belli olmaz. Bu konu hakkında medyumların da uzman ve profesyonel olması çok yüksektir. Biz büyü yapan bir medyum değiliz. Ancak kocanızla yeniden barışmak ve birlikte olmak için büyü yaptırmak istiyorsanız eğer büyülerin günah olduğunu bilmenizi isteriz. Ancak bağlama vefki ile aranızdaki sorunların aşılmasını talep edebilirsiniz.

Ayrıldığım Karımla Yeniden Birleşme Büyüsü

Bir dönem evli kaldığınız ve ayrılmak zorunda kaldığınız artık sizin için eski eş olan karınızla yeniden evlenmek ya da ayrılmadıysanız yeniden aranızı düzelterek hayatınıza mutlu ve huzurlu bir şekilde devam etmek istiyorsanız bu gibi büyüler aranızdaki kırgınlıkları yok edecek kadar güçlüdür. Şayet, medyum sitelerinde bu konu bu şekilde anlatılmaktadır. Ancak yapılacak olan büyü hangisi olursa olsun günahtır ve ters tepmesi durumunda çeşitli riskleri olabilir. Bu nedenle de bağlama vefki çalışmamız hakkında bilgi almanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıldığım Sevgilimle Yeniden Birleşme Büyüsü

Sevgililerin hayatı evli insanlar gibi olmaz. Çünkü resmiyette bir evlilik yoktur. Ancak sevgililer çok basit bir şekilde en ufak sorunlar nedeniyle ayrılmak isteyebilirler. Çoğu zaman biten sevgili ilişkilerini düzene sokmak için büyülerden başarılı sonuçlar alınabilmektedir. Ayrıldığım sevgilimle yeniden birleşme büyüsü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.

Peki, Birleştirme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Her medyumun kendine has bilgisi ile yapılacak bir büyüdür. Evde yapılan büyüler arasında değildir. Yapılacak olan büyü eşler, sevgililer arasında bağlama büyüsüdür. Bağlama büyüsünün çok fazla çeşidi olduğu için yapılışları birbirinden farklılık göstermektedir. Ancak birleştirme büyüsü diye bir büyü yoktur. Birleştirme niyetiyle yapılacak olan bağlama büyüsüdür. Çok kısa bir süre içerisinde hazırlanır ve paragrafımızın en başında dediğimiz gibi herkeste tutması, ne zaman tutacağı ve tesirinin boyutunun nasıl olacağı belli olmaz. Bu nedenle sizlere bağlama vefki öneriyoruz.

Nasıl Bozulur?

Her büyünün yapıldığı gibi bozulması da söz konusudur. Kolay bir şekilde bozulabilen büyülerdir. Ancak bu gibi büyüleri kimin neden bozdurmak isteyeceği açıkçası çok zor ihtimaldir. Çünkü büyünün etkisiyle birlikte insanlar mutlu, huzurlu bir şekilde hallerinden memnun olurlar. Ancak ikili ilişkinizi istemeyen üçüncü şahıslar üzerinizde büyü olduğunu düşünerek büyü bakımı yaptırırlarsa bozdurmak isteyebilirler.

Küs Olduğum Erkek Arkadaşımla Barışma Büyüsü
Sevdiğiniz insanla her an tartışabilir, anlaşamadığınız konular olabilir. Bu durum sadece sevgili olanlar arasında değil evli insanlar arasında da yaşanabilmektedir. Hatta insanların genelinde yaşanan bir problem olarak bilinmektedir. Bizler buradan küs olduğunuz erkek arkadaşınızı nasıl sizden özür dileyerek yeniden barışmanız gerektiği konusunda nasıl adımlar atacağınıza dair bilgiler vermek istiyoruz. Barıştırma büyüleri genel olarak arabulucu olarak da bilinmektedir. Küs olan insanların yeniden eskisi gibi barışmaları amaç edinir. Bu sadece medyumlar tarafından yapılmalıdır ve medyumun kendine has bilgileri ile yapılması ile sonuçlanmaktadır. İnternet üzerinden tarifler, dualar, ya da nasıl yapılır diye açıklamalar genelde çözüm olmamaktadır. Dua o kadar etkilidir ki Allahtan istemek, Allahtan dilenmek manasında olsa da yanlış duaları okunmasını sağlayan birçok paylaşım bulunmaktadır.

Küs Olduğunuz Erkek Arkadaşınızla Nasıl Barışırsınız?

İlk olarak barıştırma büyüsü ile ilgilenmeniz gerekir. Nasıl küstüğünüz, hangi konuda anlaşamadığınız, kaç günden beri görüşmediğiniz gibi soruları medyum size yöneltir. Sizin anlatacaklarınıza göre büyü yapacak olan hoca işini büyüden ziyade vefkle, tılsımla ya da celb ile çözüme kavuşturma yoluna gider. Büyü yapmak günahtır ve büyü yapmanın çeşitli zararları da olabilmektedir. Büyü yerine vefk işlemini tercih etmeniz sizin için daha avantajlı sonuç olacaktır.

Küsleri Barıştırma Büyüsü Kaç Günde Etkisini Gösterir?

Küs olduğunuz erkek arkadaşınızla ilgili olarak barışma isteğini medyuma bildirmeniz durumunda medyum 7 gün sürecek bir zaman diliminde çalışma hazırlayacaktır. Bu çalışma genelde dualar üzerine olur. Tılsım haline getirilir ve kişiye özel bir çalışma olarak kişiye teslim eder. Kişi bu tılsımı yanında taşır ve küs olan erkek arkadaşının aklına gelerek yeniden barışma diyaloğuna girerler.

Böyle bir çalışma yaparak küs olduğunuz erkek arkadaşınızı geri getirebilirsiniz. %80 ihtimalinde geri gelmesi ve barışmanız sağlanır. Ancak yapılacak olanları adım adım yapmanız gerekmektedir. Medyumun sizden istekleri bulunmaktadır. Bu zamana kadar küs olanları barıştırma büyüsü adı altında yapıla vefk ve tılsım işlemleri dama olumlu sonuçlar vermiştir. Sizde bu yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

FILED UNDER : Barıştırma Büyüleri

Comments

  • filiz says

    Herkese merhaba ben filiz. Benim teyzemin kızı nişanlısından ayrıldı. Aileler felan herşey çok güzelken birden bire bi sorun oluştu ve nişan bozuldu. Kuzenim çok kötü oldu haliyle. Yemeden içmeden bile kesildi desem yeridir. Hayatı mahfoldu. Biz büyü yapıldığından şüphelendik ve derhal iyi bi medyum hoca araştırdık. En sonunda da bulduk çok şükür.. Bulduğumuz medyum hoca bizimle çok ilgilendi saolsun ve en sonunda kuzenim ve nişanlısını tekrardan birleştirdi yaptığı işlemle. Ağustos ayında düğünleri oldu ve şuan çok mutlular. Herkese hayırlı şifalar dilerim.

    • şükran says

      filiz hanım merhaba ben şükran benimde oğlum nişanlıydı herşey çok güzel gidiyodu birden bire nişanlısıyla araları çok kötü bi şekilde açıldı ve şuanda ayrılar. Ailemizi çekemeyen çok fazla insan var çevremizde ve büyü yapıldığından oğlumun kısmetinin kapatıldığından şüpheleniyorum. Oğlum resmen yemeden içmeden kesildi hayata küstü ne olursunuz yardım edin hangi hocaya işlem yaptırdınız?

      • sifaci says

        merhaba şükran hanım ben filiz, mesajıma yanıt verip çalıştığım hocayı sormuşsunuz. Elbette ki paylaşmamda bi sorun yok çünkü ben faydasını gördüm, sizde görürsünüz umarım. Ben medyum Burak Hoca ile çalıştım. 0553 371 89 94 bu numaradan kendisi ile görüşüp işlem yaptırdım. umarım sizde şifa bulursunuz.

    • oktay says

      merhaba filiz hanım oktay ben ben de canımdan çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım hemde ortada çok da önemli bi sebep yokken ilişkimiz bitti ama şuanda ne dersem hayır diyor nuh diyor peygamber demiyor benimle barışmaya yanaşmıyor ne yapmam lazım lütfen ilkkez bi medyum hoca ile çalışıcam kimi önerirsiniz?

      • filiz says

        merhaba oktay bey ben filiz, mesajıma cevap verip çalıştığım hocayı sormuşsunuz, ben Medyum Burak Hoca ile çalıştım. Bana faydası dokundu ve işlemim halloldu. Umuyorum size de bi faydası dokunur iyi bişeye vesile olmuş olurum. Burak hocaya 0553 371 89 94 bu numaradan ulaşmıştım ben sizde bu numaradan ulaşabilirsiniz.

        • oktay says

          teşekkürler filiz hanım hemen arıyorum inşallah işlem başarılı olur size bol bol dua ederim.

          • oktay says

            FİLİZ HANIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZİN ÖNERİNİZLE MEDYUM BURAK HOCA İLE ÇALIŞTIM İŞLEM BAŞARILI OLDU 15 GÜNDE SEVGİLİMİ GERİ DÖNDÜRDÜ BANA ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN DE MEDYUM BURAK HOCADAN DA..

          • Zezee says

            Selam yazmak istedim. Beni terk edip giden nişanlım bu gün celp çalışmamızın 17. Günü özledim görmek istiyorum dedi ve ağlayarak ne kadar pişman olduğunuz dile getirip bana geri döndü Allah nelere kadir. Allaha şükürler olsun Burak hocam sayesinde çektiğim büyük acılar dindi. Ortalıkta bu kadar dolandırıcı varken Burak Hoca gibi hoca bulunmaz doğru kişi pişman olmayacaksınz

  • Selim says

    herkese selam ben selim. Geçtiğimiz yaz bende kız arkadaşımla ayrıldım. Yaklaşık 4 ay ayrı kaldık ne yaptıysam yapayım onu unutmayı başaramadım. En sonunda internette bu işin bi yolu mutlaka vardır diye araştırma yaptım ve medyum Burak Hoca hakkında yazılanları gördüm. Bende şansımı denemek istedim ve Burak Hoca ile işlem yaptırmaya karar verdim. İyiki de yaptırmışım çünkü işlemden 15 gün sonra 4 aydır ayrı kaldığım kız arkadaşım barışmak için mesaj attı.. Çok mutluyum inanın bana sadece 15 günde bu iş halloldu ve şuanda kız arkadaşımla nişanlıyız. Burak hocanın numarasını merak edenler için 0553 371 89 94 bu numaradan burak hocaya ulaşmanız mümkün herkese iyi günler.

    • Ahmet says

      merhaba. bende medyum burak hocanın adını çok duyuyorum ancak şüphelerim var. Acaba gerçekten bu işlem başarılı oluyormu? Ben eski sevgilimi çok özledim ama asla barışmaya yanaşmıyor..

  • B says

    Biriyle iletisim kurmak istiyorum. Mumkummudur acaba?

Submit a Comment

Must be required * marked fields.

:*
:*